Благодійність – справа суспільна

Трудовий колектив Кіровоградського НДЕКЦ завжди сповідував активну громадянську позицію, наші співробітники за першим покликом відгукуються на прохання допомогти у різноманітних суспільно корисних справах. Не лишається експертний підрозділ осторонь і від благодійних заходів, що проходять на території області.

12 листопада на запрошення Міжнародного благодійного фонду “Янгол життя” спеціалісти експертно-криміналістичного центру взяли участь у  благодійному вечорі “Янголи життя”, що відбувся у будинку культури  НВП “Радій”. Захід був організований з метою підтримки онкохворих дітей Кіровоградщини. Програма вечору була насичена різними заходами, де кожен відвідувач міг знайти щось цікаве саме для себе. Так, весь вечір працював благодійний ярмарок, де за зовсім не великі кошти кожен міг придбати унікальні вироби в тому числі створені онкохворими дітками. Також, був проведений справжній аукціон лотами на якому виступали картини кропивницьких майстрів. Завершився вечір чудовим концертом в якому прийняли участь різні дитячі колективи міста Кропивницького.

Приймаючи участь у подібних благодійних заходах кожен з нас має шанс долучитись до великої справи – допомоги найбільш не захищеним верствам населення. Жертвуючи часткою власних коштів і особистого часу ми не тільки допомагаємо матеріально тим, хто потребує допомоги, але і руйнуємо стіну байдужості і мовчання, показуємо онкохворим дітям та їх близьким, що вони не залишені один на один із своєю бідою.