Пізнавально-виховна екскурсія для учнів КЗ «НВО «СЗНЗ ст. «Гармонія» – гімназія ім. Тараса Шевченка – ЦПВ «Контакт»

07 червня 2018 року до Кіровоградського НДЕКЦ МВС України на пізнавально-виховну екскурсію завітали учні 5-В класу комунального закладу «НВО «СЗНЗ ст. «Гармонія» – гімназія ім. Тараса Шевченка – ЦПВ «Контакт», під час якої, останніх ознайомили з роботою структурних підрозділів НДЕКЦ та мали змогу поринути у тонкощі проведення судових експертиз.

Під час екскурсії спеціалісти експертного підрозділу не тільки ознайомили відвідувачів з специфікою експертної роботи, але і провели  корисні виховні бесіди про шкідливість паління, небезпечність вживання наркотичних речовин, а також знайомили з правилами поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів. У ході даного заходу підлітки  дізнавались не лише про специфіку діяльності підрозділів Експертної служби МВС, але й мали можливість повторити правила пожежної безпеки, дізнатися про найпоширеніші причини виникнення пожеж.

Без перебільшення можна зазначити, що дана екскурсія сприяла не лише розширенню кругозору підростаючого покоління, але й спонукала розвитку і розквіту їх природних задатків і талантів, належному формуванню духовного потенціалу – найвищої цінності нації та держави.