Кущові заняття експертів Кіровоградського НДЕКЦ МВС з працівниками Кропивницького ВП, Кіровоградського та Компаніївського ВП ГУНП в області

14 серпня 2018 року на базі Кіровоградського НДЕКЦ МВС  проведено спільні заняття працівників відділу криміналістичних видів досліджень з працівниками Кропивницького ВП, Кіровоградського РВП та Компаніївського ВП ГУНП України в області з вивчення особливестой використанння дактилоскопічних обліків в розкритті та розслідуванні кримінальних правопорушень.

Вказаний захід проведено за обоюдною домовленністю керівництва експертного підрозділу та Головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області.

Під час навчання із слідчими та працівниками карного розшуку  обговорювались актуальні питання щодо якісного вилучення у ході оглядів місць подій слідів криміналістичного походження та їх подальшого ефективного використання в розкриті та розслідуванні злочинів. Завідувач сектору  дактилоскопічних видів досліджень та обліків НДЕКЦ Антоненко Володимир Олександрович ознайомив присутніх з особливостями формування дактилоскопічних обліків Експертної служби МВС та їх практичного використання в практичній діяльності. Окремо було акцентовано увагу на особливостях якісного дактилоскопіювання осіб.

По завершенню навчання керівництво структурних підрозділів Національної полції  подякувало працівникам Центру за співпрацю та виразило сподівання, що такі зустрічі будуть і надалі.