Спільні заняття експертів із слідчими та інспекторами-криміналістами ГУНП України в Кіровоградській області

20 вересня поточного року на базі слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області були проведені чергові заняття експертів  Кіровоградського НДЕКЦ МВС з працівниками слідчими та інспекторами-криміналістами структурних підрозділів Національної поліції в Кіровоградській області.

На заняттях із докладними доповідями перед присутніми виступили досвідчені фахівці експертного підрозділу: завідувач сектору дактилоскопічних видів досліджень та обліків Антоненко В. О., завідувач сектору досліджень зброї Горчинський С. М., завідувач відділу досліджень матеріалів, речовин та виробів Павленко Ю. Л., завідувач сектору білогічних досліджень Ворона С. О., старший судовий експерт відділу товарознавчих досліджень та оціночної діяльності Токарєва К. В., які детально доповіли про особливості проведення оглядів місць подій, зокрема за фактами вчинення розбійних нападів, пограбувань, а також у випадках вилученння наркотичних засобів та вогнепальної зброї.

Також, активно обговорювались окремі питання щодо особливостей призначення окремих видів судових експертиз, що виконуються фахівцями експертного підрозділу. Окремо було акцентовано увагу на особливостях використання наявних криміналістичних обліків НДЕКЦ в розкритті та розслідуванні кримінальних правопорушень.