Участь у семінар-нараді з питань технічного дослідження документів та почеркознавчих досліджень

У період з 04 по 05 жовтня 2018 року завідувач сектору технічного дослідження документів та почерку відділу криміналістичних видів досліджень Кіровоградського НДЕКЦ МВС Ткаченко І. С. прийняла участь у роботі семінар-наради працівників Експертної служби МВС на тему: «Актуальні питання технічного дослідження документів та почеркознавчих досліджень»,

який відбувся у м. Луцьку. Окрім представників Державного  науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, територіальних НДЕКЦ з даного напрямку діяльності, у роботі семінару прийняли участь представники Генеральної прокуратури України, фахівці Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України, а також кваліфіковані спеціалісти адвокатського об’єднання «А.Два.Ка.Т».

Під проведення заходу було розглянуто сучасний стан методичного забезпечення та нормативно-правового регулювання проведення судової технічної і почеркознавчої експертизи, а також обговорено актуальні питання, що виникають під час проведення експертиз та шляхи їх вирішення.

Учасники семінар-наради отримали слушну нагоду обмінятись позитивним досвідом роботи та перспективними напрацюваннями у зазначених галузях судово-експертної діяльності.

Подібні заходи є ефективним способом для обміну досвідом експертів  різних регіонів країни та дозволяють ефективно вирішувати чимало проблемних питань, які виникають під час проведення експертиз.