Участь у науково-практичному семінарі «Дослідження пожеж. Сучасні методи підходу до вирішення питань у межах проведення пожежно-технічних експертиз і досліджень»

 

 

 

 

 

 

 

У період з 01 по 05 жовтня 2018 року завідувач сектору вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Кіровоградського НДЕКЦ МВС        Пічкуренко В. М. та головний судовий експерт сектору вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Кіровоградського НДЕКЦ МВС           Прошаченко А. А. прийняли участь у науково-практичному семінарі «Дослідження пожеж.  Сучасні методи підходу до вирішення питань у межах проведення пожежно-технічних експертиз і досліджень»,

який відбувся на базі Медичного реабілітаційного центру МВС України «Кремінці» (с. Татарів, Івано-Франківська область).

У роботі семінару взяли участь відповідні фахівці Експертної служби МВС, Департаменту вибухотехнічної служби Національної поліції, Національна поліція МВС України, Державної  лужба України з питань надзвичайних ситуацій, Дослідно-випробувальна лабораторія ДСНС, Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту, Головного  слідчого управління Національної поліції України.

Захід пройшов у формі ділового конструктивного спілкування, у ході якого було обговорено проблемні питання, що виникають під час призначення та проведення судових пожежно-технічних експертиз та досліджень.