Участь у вебінарі «Можливості почеркознавчої та технічної експертизи документів»

Сьогодні, коли технології розвиваються космічними темпами, неможливо собі уявити спеціаліста, який б не навчався чи не підвищував свою кваліфікацію. Тому працівники Кіровоградського НДЕКЦ МВС постійно приймають участь у різноманітних заходах – як очно, так і онлайн, про що ми, у свою чергу,  постійно повідомляємо на нашому сайті.

Так, 23 липня 2020 року старший судовий експерт групи технічних досліджень документів та обліку Олена Луговська, судовий експерт сектору почеркознавчих досліджень Наталія Пасічник та судовий експерт відділу криміналістичних видів досліджень Валерій Совенко в режимі онлайн взяли участь у вебінарі на тему «Можливості почеркознавчої та технічної експертизи документів. Судова експертиза в Україні: законодавчі новели та моніторинг їх ефективності», організованого Незалежним Інститутом Судових Експертиз «НІСЕ» (м. Київ).

Під час вебінару було розглянуто актуальні питання почеркознавчої експертизи, типових та нетипових питань, які ставляться на дослідження експерту,  приклади з практики, можливості технічної експертизи документів, особливість об’єктів дослідження, коректність запитань, законодавчі новели у сфері судово-експертної діяльності тощо.

Сподіваємося, що наші колеги й надалі будуть приймати участь у подібних заходах та підвищувати свій професійний рівень.

Фото з офіційного сайту  заходу