Майбутнє країни у наших руках

Кожний свідомий громадянин України, бажаючий процвітання своїй державі, має значні надії на молодь, активних, освічених, енергійних юнаків і дівчат, які завтра приєднаються до лав працьовитих та талановитих її розбудовників.

За ініціативою трудового колективу Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України у поточному році розпочато благодійну акцію «Майбутнє країни у наших руках!».

Першим навчальним закладом де в період з 12 по13 березня поточного року працівниками Кіровоградського НДЕКЦ МВС проводились два тематичних виступи серед учнів середніх та старших класів став КЗ «НВО «СЗНЗ ст. «Гармонія» – гімназія ім. Тараса Шевченка – ЦПВ «Контакт».

Фахівці експертного підрозділу розповіли школярам про особливості роботи судового експерта та основні завдання, які ними виконуються. Працівники сектору вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Кіровоградського НДЕКЦ Прошаченко А. А. та Андрієнко А. В. розповіли учням про основні заходи безпеки при виявленні та поводженні з вибуховими пристроями та схожими на них предметами. Судовий експерт відділу досліджень матеріалів речовин і виробів Кортков І. М. змістовно доповів присутнім про негативні наслідки вживання наркотичних засобів і психотропних речовин та прекурсорів.