Участь у науково-практичному семінарі «Стан та перспективи розвитку експертизи матеріалів, речовин та виробів»

18-20 вересня 2018 року завідувач сектору дослідження наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів Кіровоградського НДЕКЦ МВС Затуливітер Олександр Іванович прийняв участь у науково-практичному семінарі

на тему: «Стан та перспективи розвитку експертизи матеріалів, речовин та виробів», який відбувся у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області. Окрім представників ДНДЕКЦ МВС та територіальних НДЕКЦ з даного напрямку діяльності, до роботи у семінарі були запрошені  працівники ГУПН в Хмельницькій області, спеціалісти Державного бюро розслідувань, ГУ ДФС у Хмельницькій області, працівники Національної академії Держприкордонслужби та представник Подільського державного аграрно-технічного університету.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У ході даного семінару розглядались проблемні питання щодо  призначення та проведення експертиз матеріалів, речовин та виробів, впровадження нових методичних підходів до дослідження вибухових речовин, продуктів вибуху та пострілу, нафтопродуктів і пально-мастильних матеріалів. Окрім того, учасниками заходу розглядались нові можливості вирішення діагностичних та ідентифікаційних питань при дослідженні матеріалів, речовин та виробів.

Семінар пройшов у теплій дружній атмосфері з користю для працівників Експертної служби МВС.