Ознайомча екскурсія для учнів Кіровоградської гімназії

08 лютого 2019 року фахівці Кіровоградського НДЕКЦ МВС України провели ознайомчу екскурсією для учнів старших класів Кіровоградської гімназії нових технологій навчання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

Під час проведення даного заходу підлітків було ознайомлено з основними завданнями та особливостями роботи структурних підрозділів НДЕКЦ. Досвідчений експерт групи дактилоскопічного обліку Юрій Мазуркевич та експерт сектору почеркознавчих досліджень Оксана Личко розповіли присутнім про особливості ведення криміналістичних обліків, проведення експертних досліджень у відділі криміналістичних досліджень, а також продемонстрували останнім колекційні зразки холодної зброї, підробних грошових знаків. Завідувач відділу матеріалів, речовин і виробів Юрій Павленко розповів про специфіку роботи хімічної та біологічної  лабораторій та детально ознайомив гімназистів про небезпечні фактори вживання наркотиків.

Кожний підліток гімназії зміг детально ознайомитись із нелегкою, але  такою важливою та необхідною для суспільства професією судового експерта.

По  завершенню екскурсії, учні висловили експертам теплі слова подяки за змістовні розповіді та побажали останнім успіхів у роботі.