Підписання договору про співпрацю з факультетом педагогіки та психології Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка

Керівництвом Кіровоградського НДЕКЦ МВС вживаються заходи по впровадженню у практичну діяльність проведення психологічних експертиз.

Одним з етапів цієї роботи стало налагодження тісної співпраці із досвідченими фахівцями у галузі практичної психології факультету педагогіки та психології Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. З цією метою,  06 березня поточного року до Кіровоградського НДЕКЦ МВС завітав представник кафедри практичної психології, кандидат психологічних наук, доцент – Радул Ірина Геннадіївна. У ході зустрічі директором експертного підрозділу    Бабієм М. В. було підписано договір про співпрацю між Кіровоградським НДЕКЦ МВС і кафедрою практичної психології факультету педагогіки та психології ЦДПУ імені В. Винниченка. Окрім того, представником кафедри практичної психології університету Радул І. Г. були обговорені з директором НДЕКЦ Бабієм М. В. та його заступником Колпаковим О. В. актуальні питання взаємокорисного співробітництва між установами і визначені перспективи у подальшій спільній роботі.

Дана співпраця дозволить спільно діяти з метою об’єднання зусиль у вирішенні завдань і проблем науково-дослідної діяльності, обміну досвідом з профільною кафедрою університету, а також  дасть можливість розробки та впровадження спільних проектів, наукових досліджень, спільно організовувати та проводити науково-практичні конференції, науково видавничі проекти, що в майбутньому буде сприяти удосконаленню виконання судово-психологічних експертиз. Сторони домовились про проведення на базі експертного підрозділу ознайомчої екскурсії для студентів-психологів, що дозволить майбутнім фахівцям більш детально ознайомитись із специфікою роботи судового експерта-психолога та можливо у майбутньому пов’язати свою професійну діяльність з роботою судового експерта-психолога в Кіровоградському НДЕКЦ МВС України.