Працівники патрульної поліції завітали на лекцію до Кіровоградського НДЕКЦ МВС

Сліди біологічного походження є вагомими речовими доказами не тільки у кримінальних провадженнях про вбивства, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, розбійні напади, зґвалтування, грабежі, а й інших злочинах, які пов’язані з участю в них людини.

17 жовтня 2019 року до лабораторії сектору біологічних досліджень Кіровоградського НДЕКЦ МВС завітали працівники патрульної служби Управління патрульної поліції в Кіровоградській області для проведення навчально-практичного заняття на тему: «Особливості вилучення слідів біологічного походження на огляді місця події».

Завідувач сектору біологічних досліджень та обліку Кіровоградського НДЕКЦ МВС Ворона Сергій Олександрович, докладно розповів про важливість зберігання біологічних слідів на місці скоєння правопорушення до приїзду слідчо – оперативної групи, як створити заходи із створенням штучних умов, за яких усуваються природні фактори, здатні руйнувати структуру біологічних об’єктів.

Відвідувачі біологічної лабораторії Кіровоградського НДЕКЦ МВС були приємно вражені від побаченого і почутого та подякували за інформативність проведеного навчально-практичного заходу.