Представники Кіровоградського НДЕКЦ прийняли участь у міжнародній науковій конференції

Участь в конференціях різноманітного  рівня – це не тільки апробація своїх наукових здобутків, висвітлення напрацювань та обговорення спільних проблем. Це ще й спілкування однодумців, налагодження зв’язків та контактів, перейняття передового досвіду тощо. Саме тому участь представника у конференції – це завжди позитивна подія в колективі. Ну а якщо науковій діяльності приділяє увагу керівництво Центру – це завжди гарний приклад для наслідування.

20 березня 2020 року в м. Херсоні на платформі «Міжнародного центру міжнародних досліджень» відбулася міжнародна наукова конференція «Технології, інструменти та стратегії реалізації наукових досліджень», в якій прийняли участь представники Кіровоградського НДЕКЦ МВС.

Зокрема, директором Кіровоградського НДЕКЦ МВС Максимом Бабієм були підготовлені наукові тези на тему «Поняття та рівні компетенції та компетентності судового експерта».

Заступник директора Кіровоградського НДЕКЦ МВС Андрій Одарченко підготував доповідь на тему «Проблеми використання нетрадиційних методів у криміналістиці».

Вітаємо колег із отриманням Сертифіката учасника та бажаємо їм подальших вагомих наукових здобутків.