Прагнення до самовдосконалення та професіоналізму

Напевне, в усі часи цінувалися працівники, які під час роботи вміли думати, аналізувати, переживати за кінцевий результат і, головне – навчатися! І напевне тому кожен керівник хотів би мати у своєму підпорядкуванні побільше таких підлеглих. Саме тому, коли хтось з колективу Кіровоградського НДЕКЦ МВС приймає участь в різного роду заходах, пов’язаних із навчанням, підвищенням кваліфікації чи науковим пошуком, це не залишається поза увагою колег та керівництва.

Ще більшого значення це набуває, якщо колега тим чи іншим чином підтвердив або підвищив свою кваліфікацію, цим самим зробив ще один крок на шляху до професіоналізму, та, одночасно, підвищив імідж установи.

Нещодавно завідувач сектору комп’ютерно-технічних досліджень  Кіровоградського НДЕКЦ МВС Сергій Цвіток та судовий експерт сектору комп’ютерно-технічних досліджень Кіровоградського НДЕКЦ МВС Олександр Бондаренко за допомогою комплексного online тестування на офіційному сайті компанії AccessData підтвердили високий рівень знань, практичних навичок та вмінь у сфері комп’ютерної криміналістики щодо чотирьох програмних продуктів: «Forensic Toolkit», «FTK Imager», «Registry Viewer», «Password Recovery Toolkit».

Нагадаємо, що AccessData – компанія зі світовим ім’ям, яка є одночасно піонером та лідером у своїй сфері та вже більш ніж як 30 років розробляє програмне забезпечення для цифрової криміналістики. Працівники сектору під час проведення комп‘ютерно-технічних судових експертиз в рамках експертної спеціальності 10.9 «Дослідження комп’ютерної техніки та програмних продуктів»  застосовують ліцензійне спеціальне програмне забезпечення цієї компанії.

Давайте поздоровимо колег з подією та побажаємо їм не зупинятися на досягнутому!