Крок за кроком – до професіоналізму!

Напевне, немає в нашій державі жодної людини, у якої б не були порушені життєві плани через вжиття карантинних заходів, пов’язаних з COVID-19. Проте життя в умовах карантину для багатьох  з нас відкрило нові можливості, змусило по іншому оцінити свої потреби і здібності, ну і звичайно ж – більшість з нас опанували використання сучасних технічних можливостей дистанційного спілкування для багатьох цілей, у тому числі й для навчання. Думаємо, що попри певні недоліки, всі розуміють переваги проведення онлайн-трансляцій лекцій, сесій, конференцій  та інших заходів.

Працівники Кіровоградського НДЕКЦ МВС теж опанували даний вид навчання та оцінили його перспективність, і вже  протягом тривалого часу займаються самовдосконаленням та навчанням, при цьому постійно підвищуючи свій професійний рівень.

Так нещодавно судовий експерт сектору досліджень інформаційних технологій Анна Горобець в режимі онлайн взяла участь в презентації «Програми результатів пілотного дослідження стану дотримання судами і органами опіки та піклування стандартів правосуддя, дружнього до дитини (некримінальний аспект)», організованої за підтримки Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Координатора проектів ОБСЄ в Україні, громадських організацій «Центр політико-правових реформ» та «Вектор прав людини».

Під час заходу, приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей, було вперше представлено результати пілотного моніторингу, реалізованого у 2019 році, щодо  дотримання судами і органами опіки та піклування стандартів правосуддя, дружнього до дитини. Всі бажаючі могли почути про реальний досвід учасників моніторингу, ознайомитися з міжнародними практиками захисту прав дитини, мали нагоду поспілкуватися із суддями, правозахисниками, громадськими активістами та іншими фахівцями у цій сфері.

Світлина з офіційного сайту ОБСЄ.

Крім того, Анна прослухала відкриту онлайн-лекцію «Домашнє насильство та як від нього вберегтися», яку проводила її тезка – судова експертка ДНДЕКЦ МВС Анна Козлова в рамках #Курс100 на базі освітнього центру «Safety Park».

Світлина зі офіційної сторінки освітнього центру «Safety Park» в соцмережі Facebook.