Публікація наукової статті фахівців сектору економічних досліджень Кіровоградського НДЕКЦ МВС

 

Нещодавно вийшов з друку черговий номер збірника наукових праць «Науковий вісник Льотної академії. Серія: Економіка, менеджмент та право», у якому була опублікована наукова стаття «Застосування концептуальної основи фінансової звітності на підприємстві», підготовлена авторським колективом у складі Діни Швиданенко – завідувача сектору економічних досліджень відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності та Ольги Мусієнко – судового експерта сектору економічних досліджень відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності Кіровоградського НДЕКЦ МВС.

Будь-яка наукова публікація наших колег – це завжди визначна подія в житті колективу Кіровоградського НДЕКЦ МВС, яка заслуговує й медійного висвітлення. Чому така увага такій, на перший погляд, пересічній події? Ми про це вже неодноразово про це розповідали у своїх публікаціях, тому повторюватися не будемо.

Але особливої цінності набувають публікації наукових статей. Це – вже досить серйозний вид наукового дослідження, який демонструє зрілість фахівця як науковця, його здатність обрати і розробити проблемну тематику, вміння донести до наукової спільноти та викласти отримані у дослідження результати тощо.

Слід зазначити, що наші колеги постійно приймають участь у різного роду науково-практичних заходах, проте це їх перший такий вагомий крок на науковий ниві! Впевнені, що за ним будуть наступні, які, поряд з постійним навчання та самовдосконаленням будуть сприяти підвищення їх фаховості.

Тож бажаємо Діні та Олі й надалі займатися науковими дослідженнями, не зупинятися на досягнутому й, звичайно ж,  нових наукових досягнень!