Працівники Кіровоградського НДЕКЦ МВС прослухали вебінар «Практичні аспекти комплексних електротехнічних, пожежних та будівельних експертиз»

26 листопада 2020 року представники Кіровоградського НДЕКЦ МВС прослухали вебінар «Практичні аспекти комплексних електротехнічних, пожежних та будівельних експертиз», який проводився за участю фахівців Незалежного інституту судових експертиз «НІСЕ».

До заходу долучилися працівники сектору трасологічних досліджень, сектору будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності та сектору вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Кіровоградського НДЕКЦ МВС.

Тема заходу виявилася цікавою та актуальною, адже у рамках вебінару спікери на практичних прикладах розповіли, у яких випадках виникає необхідність призначення комплексних комісійних експертиз в будівельній та енергетичній галузях, про які ключові особливості проведення таких експертиз потрібно знати, перш ніж їх призначати та які питання можна вирішити за допомогою таких експертиз.

Під час вебінару обговорювалися питанням за трьома ключовими темами:

електротехнічна та трасологічна експертиза у справах щодо втручання в роботу приладів обліку електроенергії;

комплексна пожежно-технічна, будівельно-технічна та електротехнічна експертиза будівельних об’єктів;

електротехнічна експертиза у справах щодо відповідності поставленого обладнання технічним характеристикам постачальника.

Спікери заходу відповіли на низку запитань слухачів, що стосувалися тематики заходу та діяльності судових експертів.

Сподіваємося, що наші колеги і в подальшому приймати участь у подібних заходах та підвищувати свій фаховий рівень.