Щиро вітаємо всіх причетних з Днем волонтера!

Щороку в Україні та світі 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера. Сема  цей день був проголошений рішенням 40-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1985 року на знак визнання важливої ролі добровольчих та інших організацій у соціальному й економічному розвитку суспільства, та отримав офіційну назву «Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку».

Проте Україна є єдиною країною в світі, де День волонтера по своєму закінченню плавно перетікає у ще одне визначне державне та народне свято – День Збройних сил України!

Тому хочемо привітати наших волонтерів, які допомогли майже з «нуля» відродити нашу армію, і які й по сьогодні піклуються про побут та забезпечення наших воїнів, пораненими в госпіталях, соціальною адаптацією ветеранів АТО/ООС…

Але волонтерська діяльність не обмежується тільки допомогою Збройним силам України. Тисячі добровольців допомагають безхатченкам, опікуються людьми похилого віку, підтримують хворих в лікарнях, турбуються про покинутих тварин у притулках…  Впевнені, що ми назвали лише частину із напрямків діяльності волонтерського руху.

Тому від щирого серця хочемо привітати наших волонтерів з їх святом, побажати такого звичайного, традиційного, всього-всього, без чого сучасна людина не уявляє своє життя – здоров’я, успіхів, удачі, родинного добробуту, сімейного щастя, миру і процвітання!

А ще хочемо побажати визнання від держави і суспільства своєї нелегкої, багатьом непомітної справи. А від усіх нас- підтримки всіх ваших ініціатив!  Зі святом, дорогі наші волонтери!

Фото з відкритих джерел мережі Інтернет