Участь фахівця Кіровоградського НДЕКЦ МВС у міжнародній науково-практичній конференції

Завідувач сектору біологічних досліджень та обліку Кіровоградського НДЕКЦ МВС Сергій Ворона у співавторстві із Марією Бобровою – кандидатом біологічних наук, доцентом, доцентом кафедри біології та методики її викладання природничо-географічного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка підготували та направили наукові тези на тему «Особливості ідентифікації волосся у криміналістичній практиці», які були опубліковані в збірнику матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи розвитку судової експертизи та криміналістики».

Вказаний науковий захід проходив 16 жовтня 2020 року на базі Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз. У конференції прийняли участь фахівці, практики, науковці з України та низки країн Європейського Союзу.

Бажаємо Сергію продовжувати наукові пошуки та  не зупинятися на досягнутому, адже тільки у самовдосконаленні та розвитку можливе зростання справжнього фахівця-професіонала!