Дякуємо нашим добровольцям!

Щорічно 14 березня у нашій державі відзначається День українського добровольця – як данина вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму весною 2014 року вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Українські добровольці стали гордістю українського народу.

Загалом у воєнному конфлікті на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів. Переважна більшість із них згодом перетворилася на військові частини силових структур.

Вічна пам’ять загиблим героям-захисникам, низький уклін патріотам, які воювали у перші дні і не склали зброю зараз, велика вдячність добровольцям-медикам, які рятували поранених і рятують їх життя тепер. Усім бійцям добровольчих формувань бажаємо здоров’я, любові близьких людей, а всім нам – перемоги та настання миру на нашій землі.