Черговий крок до підвищення кваліфікації

У будь які професії, як іноді кажуть, «немає меж вдосконаленню». Але існують професії, де не можливо «вивчити все», або «знати все» – а зупинитися у навчанні чи розвитку– це втратити кваліфікацію.

Серед багатьох інших в цьому плані можемо назвати професію психолога – бути фахівцем в цій галузі означає мати широке коло знань та навичок в різних галузях науки, бути обізнаним з усіма тонкощами та нюансами повсякденного життя, різноманітними методиками – і цей перелік можна продовжувати і продовжувати. Саме без цього неможливо працювати на посаді судового експерта, яка, до всього переліченого, вимагає ще й постійного підвищення своєї кваліфікації, бути проінформованим про останні зміни законодавства, методів дослідження тощо.

Вважаємо, що саме до такого високого рівня професіоналізму прагне наша колега – Анна Горобець –  судовий експерт сектору досліджень у сфері інформаційних технологій Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, яка має кваліфікацію судового експерта за експертною спеціальністю 14.1 «Психологічні дослідження».

У своїх публікаціях ми неодноразово згадували про її участь у різноманітних заходах щодо підвищення кваліфікації різної направленості та різних рівнів.

Ось і нещодавно Анна взяла участь у онлайн-семінарі «Невербальна комунікація», який був організований «Фондом паліативної допомоги ЛаВіта» головним спікером якого була практична психологиня, тренерка з емоційного інтелекту, керівниця тренінгового центру з паліативної допомоги, психологиня паліативного відділення «Хоспіс» Харківської міської дитячої лікарні №5, членкиня Всеукраїнської Асоціації сімейних терапевтів, консультант у методі позитивної терапії Ольга Лубʼян.

Ми бажаємо Анні  не збавляти обраного темпу і сподіваємося, наша колега і в подальшому буде продовжувати самовдосконалюватися й просуватися крок за кроком до заповітної вершини, яку називають «професіоналізм».