Участь представників Кіровоградського НДЕКЦ МВС у пленарному засіданні міжнародної науково-практичної конференції

19 травня 2021 року в м. Кропивницькому на базі кафедри права та правового регулювання авіаційної діяльності факультету менеджменту Льотної академії Національного авіаційного університету пленарним засіданням розпочала свою роботу ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Модернізація вітчизняної правової системи в умовах світової інтеграції», у якому взяли участь й представники Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Зокрема, з доповіддю на тему «Окремі питання запровадження адміністративних обмежень щодо дітей» виступив провідний фахівець з організації наукової роботи кандидат юридичних наук, доцент Олександр Коломоєць.

У подальшому слово було надано Владиславі Смоколіній – завідувачу сектору будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності відділу товарознавчих, гемологічних, економічних, будівельних, земельних досліджень та оціночної діяльності, яка у своїй доповіді торкнулася теми визначення космічних об’єктів як нерухомого майна за вітчизняним та міжнародним законодавством.

Саме пленарне засідання проходило в режимі інтернет-конференції, а участь у ньому взяли представники таких країн як Польща, Грузія, Казахстан, але найбільш представницькою були виступи студентів, магістрантів, аспірантів, науковців та практиків з України.

Відповідно й тематика виступів була різноманітною та торкалася значної кількості проблемних аспектів у багатьох галузях правової науки.

Хочемо зазначити, що Кіровоградський НДЕКЦ МВС виступив як співорганізатор даного наукового заходу, а працівниками Центру було подано до організаційного комітету конференції 17 наукових тез.

Дякуємо колегам за запрошення та можливість виступу перед такою поважною аудиторією, тепер будемо з нетерпінням чекати видання збірника матеріалів і хочемо запевнити, що ми завжди готові до співпраці.