Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції

Традиційно весняний період для науковців – гаряча пора, адже в межах держави відбувається значна кількість наукових заходів різного рівня. Підтвердження цим словам є наші публікації на офіційному сайті Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та сторінках у соціальних мережах – у останній час їх тематика переважно стосується саме участі у таких заходах.

Не є виключенням і сьогоднішня наша розповідь про вихід з друку збірника матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції «Кримінальне судочинство: сучасний стан та перспективи розвитку», що відбулася 28 травня 2021 року в м. Києві на базі Національної академії  внутрішніх справ, у якому опубліковані тези наукової доповіді на тему «Проблеми виявлення змін первинного змісту в документах, виготовлених на пластиковій основі (на прикладі посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів)», що підготувала та направила до організаційного комітету конференції Оксана Личко – старший судовий експерт сектору почеркознавчих досліджень відділу криміналістичних видів досліджень Кіровоградського НДЕКЦ МВС.

Захід був присвячений Дню науки та 100-річчю Національної академії внутрішніх справ.

Участь у конференції взяли як молоді так і провідні науковці, фахівці підрозділів МВС України, Національної поліції України та інших правоохоронних органів, а основною метою її проведення – активізації співпраці академії з державними органами, закладами вищої освіти, науково-дослідними установами, органами й підрозділами МВС України, іншими державними та правоохоронним органами.

Ми  вітаємо нашого молодого науковця з участю у такому представницькому науковому заході, традиційно бажаємо Оксані не зупинятися на досягнутому та крок за кроком йти до своїх нових наукових вершин!