Оприлюднено результати конкурсу дитячого малюнку «Робота судового експерта очима дітей»

Оприлюднено результати роботи комісії конкурсу дитячого малюнку «Робота судового експерта очима дітей», присвяченого Дню створення Експертної служби МВС України, який проходив у період з 2 по 20 червня 2021 року у Кіровоградському науково-дослідному експертно криміналістичному центрі МВС України.

Всі малюнки були розміщені у приміщенні адміністративної будівлі Центру, а їх електронний варіант – на офіційній сторінці Кіровоградського НДЕКЦ МВС у соцмережі Facebook, де відбувалося голосування всіх бажаючих за роботи дітей, які сподобалися, за допомогою «вподобайок». Результати цього голосування враховувалося конкурсною комісією.

Слід зазначити, що призи та солодкі подарунки всім без виключення учасникам конкурсу були надані Кіровоградською первинною організацією Всеукраїнської професійної спілки Експертної служби МВС України.

Поважна конкурсна комісія у результаті довгої роботи та творчої дискусії винесла на загал такі результати:

– у віковій номінації «до 5 років (включно)» призові місця розподілено наступним чином:
1. Ворона Ростислав, 4 роки (188 вподобайок);
2. Плам Аріна, 5 років (65 вподобайок);
3. Носенко Євгенія, 5 років (50 вподобайок).

– у віковій номінації «6-11 років»:
1. Мороз Маргарита, 10 років (74 вподобайок);
2. Коваленко Олександра, 10 років (71 вподобайок);
3. Хмель Тимофій, 11 років (78 вподобайок).

– у віковій номінації «12+»:
1. Кузьменко Анастасія, 12 років (64 вподобайок);
2. Горобець Софія, 12 років (114 вподобайок);
3. Гордєєв Сергій, 14 років (71 вподобайок).

У зв’язку із протиепідеміологічними заходами, що тривають на території нашої держави, було прийнято рішення передати призи та солодощі учасникам конкурсу через батьків.

Проте для наших маленьких друзів – вихованців дитячого комунального закладу “Дитячий будинок «Наш дім» Кропивницької міської ради” ми зробили виключення, оскільки вони активно взяли участь у конкурсі (надіслали 10 робіт) та зайняли відразу два 3 місця у різних номінаціях – тож представники НДЕКЦ відвідали дитячий заклад та виконали почесну місію.

 

Вітаємо переможців та учасників нашого конкурсу, сподіваємося, що ви з такою ж активністю будете брати участь у всіх заходах, які проводить Кіровоградський НДЕКЦ МВС!