Чергова публікація результатів наукового дослідження

Вийшов з друку черговий випуск збірника наукових праць «Вісник Університету імені Альфреда Нобеля. Серія «Право»», де була опублікована наукова стаття «Домашнє насильство як детермінанта торгівлі людьми: досвід України та Польщі», яку у співавторстві із колегою із Польщі підготував Олександр Коломоєць – провідний фахівець з організації наукової роботи відділу забезпечення діяльності Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

У статті розкрито проблему протидії торгівлі людьми як кримінальному явищу та одній з глобальних проблем людства. На основі аналізу практики діяльності суб’єктів протидії торгівлі людьми в Україні та Польщі висвітлено комплекс питань теоретичного і практичного характеру, пов’язаних з криміналізацією правопорушень, пов’язаних із торгівлею людьми та кримінологічним аналізом передумов вчинення даного кримінального правопорушення.

Традиційно ми вітаємо колегу із черговим вагомим науковим здобутком, закликаємо у подальшому брати таку ж активну участь у наукових дослідженнях за обраною тематикою і сферою наукових інтересів.