Участь у пленарному засіданні міжнародної науково-практичної конференції

Олександр Коломоєць – кандидат юридичних наук, доцент, провідний фахівець з організації наукової роботи відділу забезпечення діяльності Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України взяв участь у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції з проблем протидії торгівлі людьми, яка відбулася 8 жовтня 2021 року на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Основними напрямами роботи наукового заходу були міжнародний досвід протидії торгівлі людьми, соціально-правові аспекти протидії торгівлі людьми, кримінально-правові аспекти протидії торгівлі людьми, інформаційно-аналітичне забезпечення та проблеми взаємодії правоохоронних органів у протидії торгівлі людьми.

Наш колега у рамках тематичної направленості у співавторстві із колегою із Польщі підготував та направив до організаційного комітету тези наукової доповіді на тему «Взаємодія неурядових організацій з правоохоронними органами у сфері протидії торгівлі людьми: досвід України та Польщі».

Дякуємо організаторам за запрошення на такий представницький захід, хочемо відзначити його високий організаційний рівень, широку географію учасників, фахові виступи спікерів та цікаву дискусію.

Сподіваємося, що всі сьогоднішні напрацювання та зусилля науковців і практиків, які працюють у сфері протидії злочинам, пов’язаними із торгівлею людьми, знайдуть своє відображення у змінах до чинного законодавства та відомчих документах, що в кінцевому результаті призведе до успішної реалізації заходів щодо нівелювання наслідків цього негативного явища!