Участь у пленарному засіданні міжнародної науково-практичної конференції

Працівники Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України взяли активну участь у пленарному засіданні ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання права та соціально-економічних відносин», що пройшла 12 листопада 2021 року в Кропивницькому на базі Центральноукраїнського інституту розвитку людини Університету «Україна».

Слід зазначити, що Кіровоградський НДЕКЦ МВС, відповідно до чинного Договору про співпрацю у сфері освіти та науки, є одним із співорганізаторів даного наукового заходу та взяв активну участь у розповсюдженні інформації та інших організаційних заходах, при цьому працівниками центру було підготовлено та направлено до організаційного комітету заходу сім наукових тез.

На початку засідання з вітальним словом виступив Сергій Правда – заступник директора центру – завідувач відділу автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Кіровоградський НДЕКЦ МВС, який подякував організатором за здійснену роботу та запрошення до проведення такого поважного та представницького наукового заходу, а учасникам побажав гарної та плідної роботи.

Серед доповідачів на пленарному засіданні було надано слово Олександру Коломойцю – провідному фахівцю з організації наукової роботи Кіровоградського НДЕКЦ МВС, який виступив з доповіддю на тему «Окремі питання розмежування дефініції «домашнє насильство» із суміжними термінами».

Загалом у роботі конференції взяли участь студенти, науковці, практики з шести країн, а свої матеріали надіслали більш ніж 120 учасників.

Тож хочемо подякувати організаторам цього представницького заходу, зокрема, й своїм колегам, за високий організаційний та науковий рівень конференції, а також запевнити, що ми завжди готові до активної співпраці.