Підписання меморандуму про партнерство та співпрацю

Кіровоградський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України продовжує здійснювати заходи щодо налагодження взаємодії та співпраці з різними організаціями та установами. Так 19 січня 2022 року відбулося підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю між Науково-дослідним інформаційно-аналітичним центром «Інновації, інвестиції, інтелект», який представляв керівник – Сергій Пєтков, та Кіровоградським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України в особі директора Максима Бабія.

Основною метою підписання такої угоди є налагодження тісної та взаємовигідної співпраці з організації та проведення спільних заходів для реалізації завдань та проектів, обміну інформацією тощо у відповідності до чинного законодавства та норм міжнародного права, висвітлення інформації про заходи, що здійснюють як установи окремо, так і в межах співпраці на своїх офіційних інтернет-сторінках та у соціальних мережах тощо.

У рамках ділової зустрічі керівниками означених установ було обговорено перспективи й основні найближчі заходи в межах підписаної угоди, в першу чергу це проведення низки спільних наукових та науково-практичних заходів.

Також Сергієм Валерійовичем у наукову бібліотеку Кіровоградського НДЕКЦ МВС було передано низку видань як власного авторства, так і виданих під егідою Науково-дослідного інформаційно-аналітичного центру «Інновації, інвестиції, інтелект».

Дякуємо колегам за зустріч та отримані можливості, сподіваємося на гарні стосунки та подальшу плідну співпрацю, завжди чекаємо до себе в гості!