Отримано Посвідчення від УкрІНТЕІ про зареєстрований науковий захід

Кіровоградським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України були підготовлені документи для реєстрації наукового заходу в Державній науковій установі «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації».

3 серпня 2022 року від УкрІНТЕІ отримано Посвідчення № 330 про реєстрацію засідання №3 постійно діючої Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання вдосконалення судово-експертної та правоохоронної діяльності».

Співорганізаторами та науковими партнерами виступити 30 навчальних закладів та установ з України, Польщі, Казахстану, Чехії, Вірменії, Узбекистану та Молдови.

Засідання наукового заходу відбудеться 23 вересня 2022 року на базі Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

До участі запрошуються студенти, магістранти, аспіранти, ад’юнкти, здобувачі, докторанти, викладачі, науковці вищих навчальних закладів, співробітники правоохоронних та інших державних органів, практикуючі юристи, представники експертних установ України та інших країн світу для обміну досвідом та розв’язання найважливіших проблем, пов’язаних з їх професійною діяльністю та інтересами.