Відеосемінар з охорони праці

2 вересня 2022 року на базі Державного науково-дослідного експертного центру МВС України відбувся відеосемінар з працівниками служб охорони праці установ Експертної служби МВС та посадовими особами, яких призначено відповідальними за охорону праці в НДЕКЦ МВС на тему «Організація роботи з охорони праці в установах Експертної служби МВС під час воєнного стану».

Від Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України у навчанні взяли участь Альона Абдель Салам – завідувач відділу забезпечення діяльності та Вадим Олексієнко – провідний інженер з охорони праці.

Під час семінару були розглянуті різноманітні питання практичного застосування норм Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану», особливостей розслідування нещасних випадків, проведення навчання та інструктажів в умовах воєнного стану тощо.

Сподіваємося, що отримані під час спілкування з колегами знання та навички так і залишаться не застосованими, чого бажаємо всім учасникам семінару, а всім нам – миру та Перемоги над ворогом!

Слава Україні! Героям – слава!