Участь у пленарному засіданні міжнародної науково-практичної конференції

22 листопада 2022 року на базі Центральноукраїнського інституту розвитку людини Університету «Україна» було проведено пленарне засідання Міжнародної науково-практичної конференції «Здоров’я та суспільство в умовах війни», в якому взяли участь представники Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Під час конференції розглядалися питання, пов’язані із проблемами охорони здоров’я та фізичної терапії у воєнний час, збереження психічного здоров’я українців під час війни, у часті українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів воєнного часу, стабілізації економіки в Україні в умовах війни, розвитку та перспектив міжнародних зв’язків України тощо.

У роботі наукового заходу, крім учасників з України, взяли участь практики та науковці з Польщі та Молдови.

Кіровоградський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України виступив одним із співорганізаторів даного наукового заходу та взяв активну участь у розповсюдженні інформації та інших організаційних заходах.

Висловлюємо подяку колегам за запрошення, чудову організацію міжнародної науково-практичної конференції, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, бажаємо всім мирного неба та Перемоги над рашистами!

Все буде Україна!

Слава Україні! Героям – слава!