Обговорення проєкту Антикорупційної програми МВС на 2023-2025 рр.

22 лютого 2023 року у режимі відеоконференції на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулося публічне обговорення проєкту Антикорупційної програми МВС на 2023–2025 роки.

Поряд з іншими учасниками слухань у заході взяла участь Юлія Гіріч – провідний юрисконсульт Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центу МВС України.

Програма розроблена на середньостроковий період і є логічним продовженням реалізації заходів, передбачених Антикорупційною програмою МВС на 2020–2022 роки. За результатами виконання Антикорупційної програми МВС на 2020–2022 роки створено систему запобігання корупції в МВС, прийнято нормативно-правові та організаційно-розпорядчі акти, спрямовані на впровадження механізмів прозорості, доброчесності та усунення (мінімізацію) корупційних ризиків у діяльності МВС.

Щиро дякуємо колегам за організацію на належному рівні заходу та за надану інформацію, вважаємо, що подібні заходи повинні проходити на регулярній основі, а участь у них допоможе підвищити ефективність протидії цьому негативному явищу в державі в цілому.