Вітаємо з Днем матері!

Колектив Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України щиро та сердечно вітає всіх наших колежанок з Днем матері!

Щороку у другу неділю травня в Україні та в більшості країн світу відзначається День матері – свято, яке  запропонувала встановити американка Анна Джервіс ще далекого 1908 року. Цьому передувала трагічна подія – померла її мати. Джервіс захотіла, щоб усі діти планети щорічно вшановували своїх мам і дякували їм. Вона довго писала листи з пропозицією визнати свято і досягла свого. 1910 року штат Вірджинія перший визнав День Матері як офіційне свято. Згодом свято стало популярним у всьому світі.

Тож сьогодні ми разом з привітаннями висловлюємо Вам слова нашої вдячності за всі недоспані ночі, за турботу та материнську любов, безмежну ласку та самопожертву, низько вклоняємось за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди війни з Московією, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни.

Бажаємо Вам здоров’я, тепла і благополуччя, мирного неба та Перемоги! Хай під променями травневого сонця розтануть усі ваші негаразди, а наші вороги – як роса на сонці!

Слава нашим матерям!

Слава Україні!