Судові експерти сприяли розкриттю ряду крадіжок

У період з грудня 2018 року по лютий 2019 року на території Маловисківського району Кіровоградської області невідомою особою було скоєно ряд крадіжок майна.

В результаті проведення відповідних оперативно-розшукових заходів  працівниками поліції у лютому 2019 року вдалось затримати громадянина Ф., якого підозрювали у скоєнні ряду вищезазначених крадіжок.

У рамках порушеного кримінального провадження слідчим СВ Маловисківського ВП ГУНП в Кіровоградській області до Кіровоградського НДЕКЦ МВС були направлені сліди рук, вилучені під час проведення оглядів місць події та дактилокарту громадянина Ф. для проведення судово-трасологічної експертизи за експертною спеціальністю 4.6 «Дактилоскопічні дослідження». За результатами проведеної дактилоскопічної експертизи судовим експертом сектору дактилоскопічних досліджень було встановлено співпадання слідів рук, вилучались у ході ОМП за фактами трьох вищезазначених крадіжок з відбитками рук громадянина Ф.

Таким чином, завдяки професійній взаємодії експертів Кіровоградського НДЕКЦ МВС з працівниками поліції  було здобуто беззаперечні докази щодо перебування причетності затриманого громадянина Ф. до скоєння ряду крадіжок.