Участь у виданні навчально-методичного посібника

Вийшов з друку навчально-методичний посібник «Методика викладання в школі: теорія та практика», одним із співавторів якого став Олександр Коломоєць – кандидат юридичних наук, доцент, провідний фахівець з організації наукової роботи відділу забезпечення діяльності Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, сферу наукових інтересів якого становлять питання теорії та практики реалізації адміністративно-правових заходів щодо протидії домашньому насильству, торгівлі людьми, незаконному обігу наркотичних речовин а також виховної роботи з дітьми та молоддю.

Ним було підготовлено матеріали розділу 24 «Соціальна реабілітація як засіб виховної роботи з кризовими групами підлітків та молоді шкільного віку».

Особливістю даного посібника є те, що він сформований у процесі практичної діяльності, а діапазон розміщених у ньому матеріалів досить широкого спектру – інновації викладання в початковій школі, історії, зарубіжної літератури, англійської мови, географії, фізичної культури та організації виховної діяльності в позашкільний період.

Автори видання є педагогами-практиками, а сам навчально-методичний посібник містить низку рекомендацій щодо вирішення багатьох питань навчального та виховного процесу, а тому він буде корисний вчителям, керівникам освітніх закладів, методистам, педагогам-науковцям та студентам педагогічних навчальних закладів.

Вітаємо нашого колегу із черговою публікацією, традиційно бажаємо йому не зупинятися на досягнутому а також продовжувати свої різносторонні наукові пошуки!