Участь у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції

Оксана Орлик – судовий експерт з контролю якості та метрологічного забезпечення Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України взяла участь у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичній конференції «Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення», яка відбулася 25 січня 2022 року на базі Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків).

Основною метою проведення наукового заходу стали об’єднання міжнародного досвіду, теоретичних знань та практичних результатів в різних сферах та галузях, щодо управління якістю підприємств, навчальних закладів та організацій різного рівня; метрологічного та інформаційно-вимірювального забезпечення процесів, оцінювання якості об’єктів різної природи, нормативно-правового забезпечення якості та усунення технічних бар’єрів в європейському просторі, надання можливості дослідникам представити результати власних наукових здобутків.

Під час конференції піднімалися питання інтегрованих систем менеджменту, управління якістю підприємств, навчальних закладів та організацій різного рівня, освітнього середовища, метрології та інформаційно-вимірювальної техніки, кваліметричного аналізу якості, інженерії якості, оцінювання якості об’єктів різної природи, нормативно-правового забезпечення якості та усунення технічних бар’єрів в європейському просторі, ризик-орієнтованих підходів забезпечення якості тощо.

Традиційно вітаємо колегу з участю у такому представницькому заході та традиційно бажаємо Оксані не зупинятися на досягнутому, подальших наукових та професійних здобутків!