Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції

Шановні друзі та колеги! Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у IІІ Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції з міжнародною участю «Сучасний стан та перспективи розвитку природничих дисциплін в медичній освіті», що відбудеться 18 березня 2022 року на базі  Донецького національного медичного університету.

Кіровоградський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України, відповідно до чинного Договору про співпрацю у сфері освіти та науки, є одним із співорганізаторів даного наукового заходу та бере активну участь у розповсюдженні інформації та інших організаційних заходах.

Організаційний внесок участі в конференції складає 100 грн.

Напрями роботи конференції:

  1. Теоретично-методологічні та психолого-педагогічні аспекти навчання природничих дисциплін в закладах вищої освіти.
  2. Інновації в медицині на основі досягнень природничих наук.
  3. Застосування інформаційно-комунікаційних, комп’ютерних технологій та засобів навчання в закладах вищої медичної освіти.
  4. Сучасні підходи до навчального процесу з використанням дистанційного, змішаного навчання у закладах освіти медичного та природничого профілю.
  5. Правові та суспільно-гуманітарні концепції навчання. 6. Наукові дослідження, спрямовані на покращення якості життя та здоров’я.
  6. Особливості застосування спеціальних знань під час проведення експертних досліджень.

Умови участі, порядок подання матеріалів та вимоги – в інформаційному листі:

Інформаційний_ лист_18.03.2022_укр

Information_Letter_18.03.2022_en

Заявка